Indrumare 


Indrumarul de laborator se adreseaza studentilor de la cursul de "Transfer de Caldura si Masa" sustinut in Facultatea de Energetica din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti. Lucrarile de laborator acopera practic toate mecanismele de transfer de caldura, continand aplicatii practice la conductia liniara, convectia fortata monofazica la curgerea peste un fascicul de tevi, fierberea in volum mare, radiatia termica si luminoasa. In prezentarea lucrarilor de laborator s-a urmarit o formulare cat mai succinta a scopului, modului de desfasurare a programului de masuratori si algoritmului de prelucrare a datelor, insotit de exemple concrete.
Indrumarul de laborator se adreseaza studentilor de la cursul de "Echipamente si Instalatii Termice" sustinut in Facultatea de Energetica din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti. Lucrarile de laborator contin aplicatii practice privind studiul transferului de căldură intr-un schimbător apă – apă funcţionānd in regim nestaţionar, studiul performanţelor termodinamice ale unui schimbător de căldură cu plăci si garnituri, studiul performanţelor termodinamice ale schimbătoarelor de căldură cu plăci sudate, studiul performantelor termodinamice ale unui schimbator de caldura cu tevi si manta, studiul performantelor ermodinamice ale unui schimbator de caldura teava īn teava. In prezentarea lucrarilor de laborator s-a urmarit o formulare cat mai succinta a scopului, modului de desfasurare a programului de masuratori si algoritmului de prelucrare a datelor, insotit de exemple concrete.
Indrumarul de laborator se adreseaza studentilor de la cursul de "Masurarea Marimilor Neelectrice" sustinut in Facultatea de Energetica din Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti.